Exclusief aanbod van beleggingspanden

Beleggingspanden te koop

Beleggingspanden te koop aangeboden rechtstreeks van de eigenaar.

Domicus heeft exclusief toegang tot een actueel aanbod van beleggingspanden in Nederland. De panden die wij aanbieden komen rechtstreeks van de eigenaar en worden nergens anders te koop aangeboden. 

Ons aanbod bestaat uit woningen, appartementen, winkels, kantoren, bedrijfshallen en soms complete portfolio’s. Geïnteresseerd in beleggingspanden?

Beleggingspanden kopen

Exclusief aanbod beleggingspanden

Maak een gratis account aan en krijg exclusief toegang tot beleggingpanden die te koop staan.

Wat is een beleggingspand?

Beleggingspanden zijn vastgoedobjecten die specifiek worden aangekocht met als doel er winst mee te maken. Het gaat hierbij vaak om verhuurde panden, zoals kantoren, winkels, appartementen en woningen. Het doel van de belegger is om een stabiele bron van inkomsten te genereren door huurinkomsten te ontvangen. Dit kan een aantrekkelijke investeringsoptie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een passieve inkomstenstroom, of voor mensen die hun vermogen willen diversifiëren en spreiden.

Waarom een beleggingspand kopen?

Waarom niet?! Er zijn verschillende redenen waarom beleggen in beleggingspanden aantrekkelijk kan zijn:

  1. Passief inkomen: beleggingspanden genereren regelmatige huurinkomsten, wat kan zorgen voor een passief inkomen zonder dat je daar veel tijd en moeite in hoeft te steken.

  2. Diversificatie: beleggen in vastgoed kan een goede manier zijn om je beleggingsportefeuille te diversifiëren en om risico’s te spreiden.

  3. Inflatiebestendigheid: vastgoed is vaak bestand tegen inflatie omdat de waarde van het vastgoed en de huurinkomsten in waarde kunnen stijgen.

  4. Mogelijkheid tot waardestijging: het vastgoed kan in waarde stijgen waardoor je bij verkoop een hogere prijs kan ontvangen. Daarnaast is deze winst vaak aantrekkelijk belast.

Waar staat een beleggingspand te koop?

Beleggingspanden staan niet overal te koop. Domicus heeft een groot netwerk van investeerders die beleggingspanden kopen én verkopen. Daarnaast krijgen we met grote regelmaat interessante panden aangeboden die wij aan onze investeerders kunnen presenteren. 

Uiteraard zijn er meer plekken waar je beleggingspanden kunt kopen. Hieronder een overzicht:

  1. Makelaars: je kunt contact opnemen met makelaars die zich specialiseren in beleggingspanden. Zij hebben vaak een groot netwerk en toegang tot verschillende vastgoed objecten.

  2. Online platformen: er zijn verschillende online platformen waar vastgoedaanbiedingen worden aangeboden, zoals Funda in Business, Pararius en RealNext.

  3. Veilingen: beleggingspanden worden ook vaak aangeboden op veilingen, zoals BVA Auctions en Troostwijk Veilingen.

  4. Eigen netwerk: je kunt ook uw eigen netwerk raadplegen om te kijken of er mogelijkheden zijn om een beleggingspand te kopen.

  5. Bij ons! Schrijf je nu in als belegger en ontvang periodiek exclusief off-market vastgoed!

Exclusief aanbod van beleggingspanden ontvangen?