Uw huis discreet verkopen

Stille verkoop

Wilt u uw huis snel maar discreet verkopen? Zit u er niet op te wachten dat Jan en alleman bij u binnen kan kijken? Meld dan uw woning aan voor de zogenaamde stille verkoop.

U hoeft dan geen gestylede foto’s te laten maken of een uitgebreide brochure te laten opstellen door de makelaar. Uw woning komt dan ook niet op Funda en wordt slechts aangeboden aan een select gezelschap welke actief op zoek is naar een huis.

Stille Verkoop

Waarom kiezen voor stille verkoop?

Één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor stille verkoop van uw huis is een stuk privacy en discretie. Wanneer men, om wat voor reden dan ook, niet zit te wachten op ‘pottenkijkers’, kan men kiezen voor een stille verkoop. De verkoop van uw huis wordt zo niet aan de grote klok gehangen en u bepaalt zelf wie het zien en te weten komt dat uw huis te koop staat. Er hoeft geen groot ’te koop’ bord in de tuin te worden gezet en ook zal niet heel Nederland bij u binnen kunnen kijken via Funda. De verkoop wordt alleen onder de aandacht gebracht bij een specifieke doelgroep om zo de slagingskans van een goede verkoop te vergroten en de rompslomp rondom een verkoop te verkleinen.

Er zijn talloze redenen te bedenken waarvoor een stille verkoop een goede oplossing is. We noemden al de privacy en discretie, dat u gewoon niet wilt dat iedereen weet dat uw huis te koop staat. Maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om veiligheidsredenen of u wilt uw huis verkopen en terughuren om financiële middelen vrij te spelen. Als woningopkoper kunnen we ook een rol spelen bij een snelle verkoop. Wellicht weet u gewoon nog niet helemaal zeker of u uw huis wilt verkopen en wacht u eerst voorzichtig af of er animo is en of de prijs wel goed is. Of wilt u wel verkopen, maar alleen onder bepaalde voorwaarden, of heeft u gewoon meer tijd nodig om een andere woonruimte te zoeken.

Wat de reden ook is, Domicus kan u helpen met het verkopen van uw huis via stille verkoop. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden voor een stille verkoop?