Off Market Vastgoed

Meld u aan als investeerder en ontvang exclusief off market vastgoed aanbiedingen

Bent u op zoek naar off market vastgoed, meld u dan nu aan als investeerder en komt terecht in het exclusieve netwerk van Domicus.

In tijden wanneer vastgoed schaars is en er altijd veel geïnteresseerde kopers zijn, is het lastig om een goede deal te vinden. Zeker wanneer het om openbaar aanbod gaat wat bijvoorbeeld op Funda staat. Hier concurreert u vaak met mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte en dus bereid zijn om (onnodig) veel extra te betalen.

Ons netwerk van investeerders kan vaak snel handelen en bieden zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft de verkopende partij snel zekerheid en deze kan bovendien snel over de financiële middelen beschikken.

Vul het formulier in om u aan te melden als investeerder. Na goedkeuring van uw account ontvangt u ons exclusieve off market vastgoed aanbod direct in uw mailbox.

Voordelen:

Ontvang exclusieve off market deals
Volledig gratis inschrijven
Bepaal zelf welke aanbiedingen u ontvangt

Wat is off market vastgoed?

Off market vastgoed is vastgoed wat wel te koop staat, maar niet wordt aangeboden via de reguliere platforms zoals Funda of makelaarswebsites. Dit kan een particulier zijn die zijn of haar woning wil verkopen, maar bijvoorbeeld ook een belegger die een pand (al dan niet verhuurd) wil aanbieden aan andere beleggers. Deze aanbiedingen worden dus enkel in een besloten kring of netwerk gedeeld en wordt dus off market vastgoed genoemd (vastgoed wat niet op de reguliere markt komt).

Off market vastgoed via Domicus

Wanneer u zich aanmeld als vastgoedbelegger via Domicus, ontvangt u het exclusieve aanbod van off market deals. Tijdens de inschrijving geeft u uw voorkeuren op en omschrijft u uw situatie. Wij stellen dan een individueel profiel op en zorgen ervoor dat u de beste deals rechtstreeks in uw mailbox ontvangt. Het inschrijven als belegger is gratis en vrijblijvend. Wél hebben wij een exclusieve overenkomst met de verkopende partij en hanteren wij een vaste bemiddelingsfee indien het tot een koop komt.