Exclusief aanbod van vastgoed

Off Market Vastgoed

Meld u aan als investeerder en ontvang exclusief off market vastgoed aanbiedingen.

Off-market vastgoed

Bent u op zoek naar off market vastgoed, meld u dan nu aan als investeerder en komt terecht in het exclusieve netwerk van Domicus.

In tijden wanneer vastgoed schaars is en er altijd veel geïnteresseerde kopers zijn, is het lastig om een goede deal te vinden. Zeker wanneer het om openbaar aanbod gaat wat bijvoorbeeld op Funda staat. Hier concurreert u vaak met mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte en dus bereid zijn om (onnodig) veel extra te betalen.

Ons netwerk van investeerders kan vaak snel handelen en bieden zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft de verkopende partij snel zekerheid en deze kan bovendien snel over de financiële middelen beschikken.

Vul het formulier in om u aan te melden als investeerder. Na goedkeuring van uw account ontvangt u ons exclusieve off market vastgoed aanbod direct in uw mailbox.

Voordelen:

Naam(Vereist)
Ik handel als:(Vereist)

Exclusief off-market vastgoed

Maak een gratis account aan en krijg direct toegang tot ons aanbod!

Wat is off market vastgoed?

Off market vastgoed is vastgoed wat wel te koop staat, maar niet wordt aangeboden via de reguliere platforms zoals Funda of makelaarswebsites. Dit kan een particulier zijn die zijn of haar woning wil verkopen, maar bijvoorbeeld ook een belegger die een pand (al dan niet verhuurd) wil aanbieden aan andere beleggers. Deze aanbiedingen worden dus enkel in een besloten kring of netwerk gedeeld en wordt dus off market vastgoed genoemd (vastgoed wat niet op de reguliere markt komt).

Voordelen voor verkopers

Off-market vastgoed kan aantrekkelijk zijn voor zowel de koper als de verkoper. Voor de verkoper kan het voordelig zijn om hun eigendom buiten de openbare markt te houden om de privacy te behouden of om de vraag naar hun eigendom te beperken. Bijvoorbeeld, als een eigenaar van een pand zijn eigendom snel en discreet wil verkopen zonder het risico van openbare biedingen, dan kan het off-market aanbieden van het pand aan potentiële kopers de ideale oplossing zijn. Ook voor wanneer men niet zit te wachten op een (lang) verkooptraject met bijbehorende kosten en onzekerheid, is het interessant om de woning aan kapitaalkrachtige kopers aan te bieden. Immers, deze kunnen de woning vaak snel afnemen.

Voordelen voor kopers

Aan de andere kant kunnen kopers geïnteresseerd zijn in off-market vastgoed omdat het hen de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot exclusieve eigendommen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dit kan vooral handig zijn voor kopers die op zoek zijn naar unieke eigendommen, zoals historische panden, luxe woningen, of eigendommen met veel potentieel maar die wel wat opknapwerk nodig hebben.

Een ander voordeel van off-market vastgoed is dat het soms minder competitief kan zijn dan vastgoed dat actief op de markt wordt geadverteerd. Omdat er minder kopers op de hoogte zijn van de verkoop, kan er minder biedingsoorlog ontstaan en kan de koper mogelijk een betere deal krijgen.

Off market vastgoed via Domicus

Wij krijgen dagelijks verschillende woningen aangeboden welke wij exclusief delen met onze relaties. Wanneer u zich aanmeldt als vastgoedbelegger via Domicus, ontvangt u dit exclusieve aanbod van off market deals. Tijdens de inschrijving geeft u uw voorkeuren op en omschrijft u uw situatie. Wij stellen dan een individueel profiel op en zorgen ervoor dat u de beste deals rechtstreeks in uw mailbox ontvangt. Het inschrijven als belegger is gratis en vrijblijvend. Wél hebben wij een exclusieve overeenkomst met de verkopende partij en hanteren wij een vaste bemiddelingsfee indien het tot een koop komt.

Wilt u ook off-market vastgoed aanbiedingen ontvangen?