Beleggingspand verkopen

Wilt u uw beleggingspand verkopen? Domicus helpt u met een vlotte transactie en een marktconforme prijs.

Domicus beschikt over een zeer groot netwerk van vastgoedbeleggers die allemaal zonder voorbehoud van financiering kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat we een snelle transactie kunnen garanderen én dat uw beleggingspand op waarde wordt geschat. Ook maakt het niet uit in welke staat het beleggingspand zich bevindt en of er nog huurders inzitten of niet.

Vul het formulier in om vrijblijvend een bod op uw beleggingspand te ontvangen. Geef ook duidelijk welk bedrag u zelf in gedachten heeft. 

U kunt ons ook een mailtje sturen naar bod@domicus.nl.

Beleggingspand verkopen

Voordelen:

Uw beleggingspand verkopen via Domicus heeft tal van voordelen:

Veelgestelde vragen

Dat verschilt per situatie. Soms kunnen we de transactie zelfs al binnen 1 dag regelen! 

Gemiddeld neemt een verkoopproces zo’n 3 weken in beslag.

De waardebepaling van uw beleggingspand gebeurt op basis van een grondige analyse van de lokale markt en data. Ook kijken we naar de unieke kenmerken van het pand, de marktomstandigheden en de staat van het pand. Daarnaast wordt er een berekening gemaakt van de potentiële huurprijs en/of het potentiële rendement.

Ons doel is om een realistische en competitieve marktwaarde vast te stellen.

Jazeker! De koper neemt alle kosten voor de koop op zich.

Meestal wel. De meeste kopers brengen een indicatief bod uit op voorbehoud van bezichtiging. Daarom is het van belang dat u uw beleggingspand zo duidelijk mogelijk omschrijft. 

Zodra u een bod ontvangt, zullen we dit samen met u bespreken en adviseren over de volgende stappen. Dit kan onderhandelingen omvatten om tot de beste voorwaarden te komen. Ons doel is altijd om het beste resultaat voor u te behalen.

Hoewel wij ernaar streven om een verkoop te realiseren, respecteren wij uw beslissing als u besluit om uw pand van de markt te halen. U blijft als eigenaar zelf in de regie!

Wat ons uniek maakt, is onze gespecialiseerde focus op off-market beleggingspanden en onze diepgaande kennis van deze markt. Wij bieden gepersonaliseerde service, hebben een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, en zetten ons in voor transparantie en integriteit in al onze transacties.