Rekentools voor vastgoedbeleggers

Hieronder tref je een aantal handige rekentools voor vastgoedbeleggers:

BAR

Bereken het Bruto Aanvangsrendement

Berekenen

NAR

Bereken het Netto Aanvangsrendement

Berekenen

LTV

Bereken de Loan to Value

Berekenen

Hypotheekrente

Bereken de maandelijkse hypotheeklasten

Berekenen

Overdrachtsbelasting

Bereken de te betalen overdrachtsbelasting

Berekenen

Cashflow

Bereken de cashflow

Berekenen

Waarde in verhuurde staat

Bereken de waarde in verhuurde staat

Berekenen

Kapitalisatiefactor

Bereken de kapitalisatiefactor

Berekenen

ICR

Berekende de Interest Coverage Ratio (ICR)

Berekenen

DSCR

Bereken de Debt Service Coverage Ratio (DSCR)

Berekenen

Vastgoed Calculators

Voorvastgoedbeleggers zijn solide cijfers en analyses de basis voor toekomstig succes. De meest succesvolle beleggers zijn goed met cijfers en hebben inzicht en controle over de toekomstige rendementen van vastgoed beleggingen. Om vastgoedbeleggers te helpen hebben wij een aantal rekentools gemaakt. Met deze vastgoed calculators kan je als belegger eenvoudig complexe berekeningen uitvoeren. Of het nu om BAR (Bruto Aanvangsrendement), NAR (Netto Aanvangsrendement) of kapitalisatiefactor gaat, wij hebben gratis calculators om deze te berekenen. De uitkomsten van onze vastgoed rekentools zijn direct inzichtelijk zonder dat een login vereist is. Met slechts enkele klikken kun je complexe berekeningen uitvoeren die essentieel zijn voor de waardebepaling van vastgoed investeringen. 

Gebruik van Vastgoed Rekentools voor Risicobeheer

In de vastgoedwereld wordt veel gepraat over kansen op de markt. Dit terwijl het nog veel belangrijker is om de risico’s te begrijpen. Het risicobeheer is belangrijk om toekomstig rendement te maximaliseren en te behouden. Door gebruik te maken van onze gratis rekentools kan je als vastgoedbelegger risico’s identificeren en kwantificeren. Hiermee kan je weloverwogen beslissingen maken voor beleggingskeuzes. Door gebruik te maken van onze Loan-to-Value (LTV) calculator heb je inzicht in de verhouding tussen de lening en de waarde van het vastgoed. Een gezonde LTV-ratio zorgt voor een buffer tegen waarde schommelingen en beschermt je vastgoedinvestering op lange termijn.

Onze rekentools helpen jou als vastgoedbelegger om een portefeuille op te bouwen die bestand is tegen marktvolatiliteit. Dit geeft rust en helpt je op lange termijn je financiële doelen te behalen. Mochten er vastgoed rekentools ontbreken en wil je dat wij een specifieke calculator bouwen? Stuur ons een berichtje en we kijken of het mogelijk is om de gewenste rekentool toe te voegen aan onze database.

Op zoek naar off-market vastgoed?